Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija je pronašla i plastične kante i kanister za vodu, potvrđeno je iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka. Zamisli :) wtf.
Ja na aparatima!!!
Nesto sitna, kod mog komsije ima sigurno dva metra.
Marihuana je plemenita, ljekovita biljka koja ima blagotvorno dejstvo na covjeka. Krajnje je vrijeme da se dekriminalizuje ili legalizuje. Potpuno je suludo sto je unistavaju. p.s. Rodio sam se i odrastao u Banjaluci i nikada nisam cuo za naselje Blagojin sokak :-)
marihuana nije biljka nego proizvod od cannabisa. kao npr. šljiva i alkohol.
@uzgajivac Sljivice moja pametna :-) Sta kazes, marihuana i cannabis kao sljiva i alkohol? A indijska konoplja, marihuana i cannabis ko sljiva, kruska i alcohol :-))
ja konto droga kad ono trava koja je legalizovana u vecini evropskih i svijetskih zemalja
Mozda ljudi sade da bi pravili odjecu? Kazu da je platno od konoplje zaista kvalitetno
@TheHerz zasto mi ovo lijepis?