Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo posto na Obilicevu zivi puno muslimana, ovo je garant njihovo djelo, vec su poceli sa izodjenjem teroristickih napapda.
cuj krfska ulica u mejdanu? da su pametni to za krf bi krili ko zmija noga. kad su ih austrijanci zaganjali, pobjegli su glavom bez obzira u egejsko more.
Ma to je vatromet za Bilju
Kloce, zamijenili su ali ti si izgleda korisnik sa posebnim potrebama. Sisaj Bosno ....kurvo raspala
Bas mi je zao uznemirenih gradjana :P Mejdan jeste banjalucko naselje. Obilicevo je za stoku koje se spustila u grad.
Prvo pise u Banjaluci a ne Banjauci jeb\'mte corava, a drugo jehbalo te \"obilicevo\" i obilic mamicu. i trece, bas super.....
Bas mi je zao uznemirenih gradjana :P Mejdan jeste banjalucko naselje. Obilicevo je za stoku koje se spustila u grad. Nadam se da cemo i ubuduce vise ovakvih vijesti da citamo.
Vrlo pozorno čekam da nam pipo podnese podrobno izvješće iz evropskog Bagdada.Pipo na tebe je red.
taj blazeni mir subotnjeg jutra u srednjoevropskom centru kulture...heheheheh...
Ja sam škobo habu i ovo je bilo upozorenje za Čeku koji živi tu negdje, na Mejdanu!
ko me to zove jes da mi je prezime buha al sam kamikaz ko muha
Jbte,ovo tamo nije Teheran ali Bagdad jeste garant.Samo još da je junak imao petlje pada bude Boško Buha-bombaš samoubica.
http://www.youtube.com/watch?v=mqwxk8mTs78#
Cetvrto: FENA Peto: Copy/Paste
Prvo, nije u Banjauci. Banjaluci.... Drugo, nije Mejdan nego Obilicevo.... Trece, uzas