Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije svega putevi u BiH (osim autoputa) ne dozvoljavau nikome da vozi preko 60km/h a da bude siguran. Iznad te brzine, glava ti je već napola u zemlji. Lutrija BiH.
Prodajem Golf II 1988. , 1.8 GTI , Crna boja (sve osim prednjih desnih vrata, lijevog blatobrana, haube i gepeka), Gume nove kupljene prije 5 godina. Dodatna oprema: Pajser, Rukavice (nekad neće da upali pa da se nađe dok guraš), vreća pjeska (za svaki slučaj ako poledi). Cijena 1200 KM
U glavnom najviše omladina gine.Žalosno.
SVE JE TO OD BRLJE KACAM JA JENOM SE ZAPIJO NABO SE NA OGRADU ODADEMA! JES TO BOLILO AL SAM SE TADA UNIŠTIJO OD BRLJE!
kolika li je statistika Irfana Nefica bas me interesuje sigurno par hiljada manje.
u više od 10.000 je bila DVICA...
...pod haubom puno "konja", u glavi malo mozga. ceste ko seoski putevi, a vožnja "a la nirburgring". ovlašteni servis "u komšije", novi dijelovi sa otpada a gume po pricipu "4 točka, 4 proizvođača".
...aha. poznata "svijetlo kremali" boja. dosta ih vidim.
...bgm, umenemi parking predkućom, ni švecka se nebi postidila. malo kreda, malo čep u stražnjicu i eto novog starog aVudija. cvaja za goriva i ko ti šta more :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je sve zbog tog sto palimo svijetla ljeti i sto policija zaustavlja juge i auta koja ne mogu ici vise od 70-80 km/h :)
Evo i kliks se postavlja separisticki, i ignorise RS :-}