Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve treba dobro izlemati, prste i zglobove mu polomiti, pa da vidimo kad ce mu opet pasti na pamet da se ovako na ženi iživljava..
Ti,3 tačkice,kakve veze ima ovo sa islamom?A koliko znam da je vise vas iz osunecenih ispalo nego nas iz vasih s rolkom zato suti o tome ko kome bjezi.Pitaj stare bakare kakve su prangije u turskim hamamima bile one znaju po koju pricu
islam... nije ni čudo što vam žene bježe katoliicima
GRIJESIS JARANE,TUZLACI SU FIN NAROD, OVAJ SALIHBEGOVIC JE JEDNA PI***KA KOJA SMIJE SAMO NA ZENSKO DICI RUKU A IZRODA IMAMO SVUDA.
STOKA TUZLANSKA NISTA DRUGO....
srpska djeca ub.ijaju roditelje, srpski roditelji ub.ijaju svoju djecu a srpske supruge najdraze u.bijaju svojeg muza srbina s.jekirom pa u parcice svinjama.....
Zar je toliko gadna da se od nje mora braniti bombom.
Sta je \"nevjenčana supruga\" ?
treba i ovog Sadata ko i onog