Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve vijesti vraćaju nadu i uljepšaju dan. Nadam se samo da sad nije kasno za firmu koja je oštećena i radnike koji u njoj rade.
BiH ostaje država za lopova i nezapsolenog stanovnika. Ali kako više krast nije sigurno ko što je ALija objašnjavao da se NE KRADE ZA SEBE, nego za više ciljeve, jedini način će biti da investira u privredu a ne pljačku i onda eto zapošljavanja !
sta vraca hapsi ih jos veci kriminalci..ovi su sica sta su ovi na vlasti milijardi potrosili i dali svojim prijateljima..
Dodje vrag po svoje sta je samo naroda oplakalo, radi ovog debila direktora, za 150 maraka su ljudi šljakali cjeli mjesec užas
Ne sam Safete!
Prvo oduzeti i zalediti imovinu
U svakom gradu su bar 2 3 fortune koje su unistili dobro uvezani radnici poslodavci direktori ili sefovi komercijala koje su propale ili su obezvrjedene pa otvorene druge firme pod drugim imenom. Borac, Konjuh, Dita...
Masa je tih firmi koje su nastale na ledjima drugih. Bice zanimljivo da li ce moci dokazati jer nije zabranjeno firmi X da iznajmljuje svoje masine firmi Y., ali je pitanje da li rukovodstvo firme X ima ovlasti da iznajmi masine, odnosno je li potrebno odobrenje Nadzornog odbora.
Davno je trebalo te kriminalce strpat u zatvor i oduzet imovinu
Uhvati, slikaj se sa njim, i pusti ga, moto našeg pravosuđa, k'o sportski ribolov.
jel ovo Pjanicev rodjak ..
Dosadno mi je ko ce sa mnom vani 😭
ko je kad lezo od ovih sto imaju para?
nemojte stvarat euforiju
Hebote ima li iko da ne krade u ovoj drzavi napacenoj