Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka maloumna
Zasto nekome smetaju mrtvi? Ako vam se vec rusi, onda pred parlament pa rusite...
Čuveni multietnički kraj...
Tuzla :) Komunisti :) Komunisti mrze sve sto ima bilo koju vezu sa vjerom :)
Suzivot...
ma boli k"rac policiju jer nema njih tu nigdje,vole oni meni prijetit da cu nociti u stanici i fasovat jer nemam licne sa sobom,nebi li im dao cvaju da me puste.
Evo kako rade u mjestu sa 95 % muslimanskim stanovništvom: http://vipromo.ba/pocela-obnova-pravoslavne-kapele-na-banjeru/
I lično se osječam uvrijedžen ovim nedjelom,a nisam katolik.
koji papak je imao hrabrosti da oskrnavi nadgrobne spomenike? Šta su mrtvi krivi? Do kada će građani biti stoka vođena vjerskim prepucavanjima, mislim da je vrijeme da svi građani shvate kako smo u istim g.....a, bilo da su muslimani, srbi, hrvati, romi, jevreji...
ovo je opet srpsko maslo, da posvade katolike i muslimane. ni jeni ni drugi nedirbu groblja,to svi znamo. samo smrdljivim četama smetaju sveta mjesta. a ako je ko drugi onda ga Dragi Bog kaznio. nekunem srbe, oni su odavno prokleti i to znaju.
stoko baliyska, opet ce stari most letiti u Mostaru, letila ti je djamija u Ahmicima i opet ce
prolog je komunjara. zadojeni srpćić. smeta ti kad govorim o srbima a? pravi ste miševi, gdje god sam bio od 91 vi ste bježali. samo ste jaki kad nema povratne
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo samo ima kod nas u jebenij vukojebini od države, ljudi moji rusiti spomenike bez obzira ciji su moras biti takav ajvan da se nemoze rjecima opisati...
Na koju foru taj vandalizam traje 15 dana, a da ih nisu uhvatili? Pa nisu duhovi rušili spomenike...
Na foru da vlasti TK nisu spremne ili nemaju vremena uhvatiti se u koštac sa kriminalcima koji pustoše po katoličkim i pravoslavnim grobljima. No da je kojim slučajem isto se desilo na nekom mezarju, sutra bi isti bili uhićeni!
Uh ZDS, iskreno, ne želim da tako mislim... radije ću vjerovati da je to standardni javašluk vlasti, koje se ne brinu ni o živima, a ne o mrtvima..
E vala treba vandale pronaći i za kaznu da ih obnove , stoka neodgojena ! Ovo je najniži oblik hrabrosti , ljudske kreature !!
POTURICA GORI OD TURCINA
TO JE REZULTAT I PRAVA SLIKA SUZIVOTA,TOLERANTNOSTI U MJESTIMA SA MUSLIMANSKOM DOMINACIJOM. OPET CE MUP TK.OBAVITI OCEVID I UTVRDITI DA JE TO DJELO VJETRA ILI DJECIJE IGRE MOZDA STRUMFOVAKAO I OBICNO. NEMA GOVORA DA JE TO DJELO MUSLIMANA.
dali vam je sad jasno zasto su srbi i svoje mrtve odnjeli iz sarajeva?????
Bice revans obecavam, poturcena stoka rusi sve katolicko, ali bice revans. Stari most bice jos stariji ovi dana, los materijal, lahko se rushi hahahaha
Ajd ne seri
o ovoj prijetnji cu licno obavijestit SIPA-u budi ubjeden i to ovog momenta pa kad ti pokucaju na vrata pripremi toaleta! Ovo je otvorena prijetnja eksplozivnom napravom na stari most,pozivam i sve ostale korisnike da ovo prijave SIPI i to odmah!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)