Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pa nije krao samo vratio svoje.
Drzi se brate ! Pokro si lopove,a ne obicne ljude.
gledaj ti jes stranka zabih dobro opremljena
Pokupili pare i povukli se u 'mirovinu' :3
ako ti je ovaj LCD TV tastatura, onda sam ja haris silajdzic
Normalno, zato sto je krao od politicara. Znamo da nam je policija efikasna samo kada je politika u pitanju. A ako obicnom smrtniku ukradu auto ili obiju stan bolje je da i ne zove policiju, samo bezveze vrijeme gubi.
I treba krasti politicarima,zive ih oguliti,odijela im skinuti,iduci put kad budu protesti u SA ja prvi idem na centralu SDP-a,sve zivo im polupati,i uzeti nesta za raju,kao poklone (^_^),pa nek mi dodju na vrata i nazovu me rusiteljem drzave i placenikom...oni nas pljackali,sad im naplacujemo 20 godina bahatosti !
Trafika nije simbol ugnjetavanja naroda,ali centrale stranki jesu ;)
Stranka zaBiH (vam ga)