Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet goveda iz BMW-a prave s*anja...
bas me cudi za ovog vozaca bmw-a. kod nas su to uglavnom mirni i stalozeni vozaci.
znam tu ulicu to je kao neka staza za trke u tuzli, tako je meni ljetos na semaforu prisao isto bmw5 pored mene i ovori prozor frajer kaze po stoju ko brzi do sledeceg misleci da ce dobiti ja sam rekao necu po stoju ali ce mo nako vidjevsi kasnije da je moj bio brzi normalno jer je M3 bio tuniram stao je kasnije i pitao me care gdje si to nabavio ja mu kazem drugkada budes radio pet godina za auto u njemackoj on mi je pruzio ruku i rekao svaka cast,ja mislim da bi tu trebali staviti radare na svaki semafor u toj ulici a onda ne bi bilo tog sranja
ZAOMIJE SVIH NASTRADALIH;AL OVAJ HAJVAN IZ BMW STOJ VOZIO MISLI DA SE SAM NALAZI NA CESTI TOJ TO KAD STAVI GLAVU U TORBU PA KRENE DA VOZI :SRAMOTA OD POJEDINIH VOZACA:
Pa ovo je neki bolesnik ovako nestu ucinit izazvati s.nesrecu u gradu i voziti tolikom brzinom mislim van svake pameti
Je li iko od ovih ljudi bio vezan pojasom u autu? Ako nije onda nije ni cudo da je ovako razvaljen prozor suvozaca...
MAJMUNIIIIIII
ne branim nikoga, ali mislim da se malo pretjeralo sa brzinom, da je isao 150 od BMW nebi bilo nista kao ni od pasata. vozim cesto ovom stranom i vidim svega, od prestrojavanja iz I u III traku, do prolazaka kroz crveno itd..
majku mu odmah ga u zatvor i nepustati bar narednih 15 godina...osuda po kratkom postupku
Nadam se da ce svi biti ok... S obzirom da je vozio "150" nije puno unisten :S
RIP E60!
Da se razumijemo, ovdje je ogranicenje 50 km/h
Zbog cega nase karikature od policije i imitacije od novinara objavljuju imena povrijedjenih u Passatu a kriju ime vozaca BMW-a?
kad tad moralo je se nesto desit, juznom magistralom niko ne vozi sporije od 100km
nisam cito clanak, ali po osteti na autima predpostavljam da bmw uniso u mrtvi ugao pasatu i kako je mjeno traku pokupio ga je, ovo je dokaz da za nas nije autoput,
SLUPO GA JE LOLA - DRZAVA OPASNOG ZIVLJENJA !!!
Kako se zove uhljup iz BMW?