Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jos jedna slika i prilika kakvi ljudi rade u zdravstvu. Osim korupcije i nepotizma, sto je svakodnevna pojava, imamo i medicinsko osoblje ovisno o drogi. Sve ljepse od ljepseg. A zasto se o tome ne prica u UKC Tuzla? Pa jer je doktorov sin :)
Novi skandal u UKC-u Tuzla Srijeda, 02 Novembar 2011 Nedim Alečković medicinski tehničar, zaposlenik Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli, prošle nedjelje je u prostoru Plave bolnice pronađen u besvjesnom stanju. Nije riječ o nekoj bolesti od koje bi Alečković gubio svjest, već o kako saznajemo iz povjerljivih izvora, predoziranosti lijekom "FENTANIL", koji je pronađen kod njega. Lijek ''Fentanil'' u medicini se primjenjuje kao sredstvo za umirenje i ima jače dejstvo za oko stotinu puta od morfija. "Zaposlenici unutarnje službe zaštite pronašli su mušku osobu inicijala N.A. bez svjesti, kojem je ukazana hitna pomoć, nakon čega je pušten kući", rekla nam je glasnogovornica UKC-a Tuzla Amra Odobašić. Pomenuti lijek koji je pronađen pored Alečkovića je navodno nestao iz apoteke Univerzitetskog kliničkog centra, no to nikome nije prijavljeno. Alečković je od ranije imao povlašten status u ovoj ustanovi, jer je zbog sličnih prekšaja premješten sa jedne klinike u drugu. Naravno ni o tome se ne smije govoriti u Univerzitetskom kliničkom centru, jer će svi koji progovore biti sankcionisani kazao je za RTV Slon izvor blizak ovoj ustanovi.
hahahahaha Leca king... opet ce u zatvor..
Stid ga bilo trazit kondome
nestalo mu droge
zafalilo metadona