Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova je raskrsnica poznata po tome, mnogi pjesaci narocito starije osobe ne stignu da predju pjesacki do kraja a semafor se vec pali vozacima, obicno svi zure u ovo doba dana na posao itd
na pjesackom? prosle godine je kamion usmrtio zenu na drugom kraku iste raskrsnice ali ona nije bila na pjesackom. kod nas niko ne gleda na semafore za pjesake, prelazi se kad je "cisto" a tako i vozaci prolaze jer misle nema nikoga a ona pozurila, kisa pada itd....(ovo zadnje za zenu samo pretpostavka)
Ovdje narod leti ko mahnit ocami i ja prvi xD
Niko nema strpljenja! :(
Teško i jednom i drugom ..