Ukrali 10 kompjutera i jedan laptop
0
Tuzla: Opljačkan Informativni centar "Lotos"
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja znam ko je opljackao \"Lotos\". Lopovi!
backup
Nije svijet normalan , al\' nikako!
Plati prijatelju pa ce mo izaci. Naivan si pasa moj ako mislis da je nama iz pokreta \'\'dosta\'\' uistinu stalo do raje srajevske. Radimo za novac brate kao i svaka druga NGO. Pokret \'\'DOSTA\'\'
Pa stvarno nije mi jasno, žalosno je da nakon skoro svakog dana pucanja, krađa, tuča, otimanja, silovanja u glavnom gradu BiH a i šire nema traga od pokreta \"Dosta\". Pa stvarno sam volio taj pokret. Čak sam dva puta izlazio na ulice da protestvujem zajedno sa građanima. Ali po svemu sudeći ispada da je pokret „Dosta“ stranački orijentisan i da je odradio dobiveni zadatak i da čeka dalje instrukcije. Danas je gora situacija u gradu nego kada je pokret „Dosta“ organizirao „Proteste“ i „pumpao“ raju. Da li se tada pripremao teren za još krupnije zvijerke??? Fujjjjj... Evo javno prozivam, gdje ste da izadjemo svi na ulice??? Zasto se ne oglasite, da budem uz Vas kao i prije. Ali nema Vas... Zasto bi Vas bilo... Koliko treba života da se izgubi, koliko treba krvi i suza biti proliveno da bi se vi oglasili?????? Koliko boli treba biti naneseno???? Zasto Vas nema????
Informativni centar za osobe sa invaliditetom....??? eh zatrebao im dabogda!!!
Ja sam S. Kaplan i ja mene nikada ne uhvate kada pljačkam