Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U našoj lijepoj zemlji brat na brata zbog nekoliko kvadrata.....
Pa naravno kad konji ne znaju donjeti zakon da se na parceli moze graditi objekt kvadrature koja ne prelazi 25% kvadrature parcele.
das ist normal in bosnian vilajet...
Seljacka posla.....
tzxhc ;-)
Sve su to snahe krive kako god okrenes da one njima daju redovno braca bi isla jedan drugom samo da malo predahnu pa opet,a ovako ili im zene "ne daju" ili oni ne mogu pa idi bodi brata.Majmune jedan bolje da si "izb'o" zenu kod kuce lijepo pa bi ti bilo "ravno do mora" ako ne mozes kupi viagru,africku sljivu ili jedi jaretine sta ja znam samo ne idi okolo svjet zajebavat jer ti ne mozes hebavat pa ti svaka dlaka smeta.
Eto kakav smo narod postali, brat sa bratom se posvadja radi imanja, e moj narode, zar smo toliko pohlepni i pokvareni postali?
Auuuuu....brat na brat sa nožem. I mi se još čudimo onda drugim stvarima. Nemoj brate sa nožem eno ti sve...ionako će izza mene ostati...
najgore je kada nije u vlasništvu 1/1.. uprotivnom uvijek bude krvi do koljena prilikom prodaje i sl.
e jeb' ga,opisala si 85 % pučanstva :)
ludo sve kad ti kažem, znam iz osobnog iskustva nekoliko ljudi koji su radili budalaštine oko imovinskih pitanja.. a ima i lijepih primjera kao moja mati i njezino troje braće. oni su to ljudski,za tren oka riješili bez ikakve svađe :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sto bi se reklo medja je cudo...
GTA Tuzla !
Seljačka posla...