Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok citam i mene boli..
Strasno da se o ovome ovako pise, etika nula bodova. No cisto informativno, za one koji ne znaju: ako je odstranjen "samo" jedan testis, i dalje sve moze funkcionisati najnormalnije, a mogu se imati i djeca.
ALO PA TOJE KRIVICNO DJELO ZA 5-15.KADABI JA SUDIO.
Pa sad ce ga citava Tuzla zvati Mujo jednojajcani...
zao mi je djecaka, al' sasvim ce biti ok i sa jednim. to su tinejdzeri kojima jos mozak za realno rasudjivanje nije razvijen....e sada je druga prica o klix.ba, vala niste morali to napisati, ionako ce cijela tuzla znati da taj i taj ima samo jedan testis.izbjegavajte to opisivanje molim vas.
Taj što je nožem povrijedio drugog učenika, poslije je dobio batine.
i ptice na grani znaju kakva je ovo skola, dobro da je zivu glavu izvuko. Tu ide zadnji olos i cure sumnjivog morala! uz masinsku i saobracajnu dno dna!!
dobro je nek mu je jaje živo :)
u Saraj'vu mašinska uvjek bila najgora, a vidi tuzlanskih ugostitelja, mašinci im ni do koljena...:)))
ovo je bilo objesicu te za jaja al eto prezivio je,al je ostao bez jaja