Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što si sakupljo sakupljo si,haj sad dudlaj ga u KPZ Zenica i skupljaj za zasivanje analnog kanalčića
\"gospođa\" aida poričanin duraković koja je 120 novinara prevarila za oko milion km ne uplaćujući im godinama penzijsko i zdravstveno osiguranje hoda slobodno našim lijepim gradom, dok će prevarant za 1.800 km odrapšiti tri godine zatvora. što rekao manki-moon \"ovaj region je okrenut ka boljoj budućnosti\" hahahaha
kad je nekome dijete bolesno nema vremena da razmišlja o takvim stvarima, jadni ljudi, meni žao djeteta, možda zu zadnju crkavicu dali tom idiotu, pa sad ni nemaju za pravo liječenje, užas, kuda ide ovaj svijet
Olaksam mu se ja djetetu u pernicu!
budale, gdje si vidio doktora da nekog izdigne za samo 1800KM
www.sveu1.net -> Slike, Video, Vijesti
Pred parlamentarne izbore u jesen 2010. godine, SDP je s punim pravom kritikovao tadašnju vlast koja problem budžetskog manjka nije ni pokušala ublažiti ili riješiti kresanjem rashoda, nego je posegnula za „jedinim logičnim rješenjem“ - manjak prihoda u budžetima nadoknadila je iz kredita MMF-a. Isto „logično rješenje“ pronašla je i aktuelna vlast predvođena SDP-om, koji je pred izbore grlato najavljivao promjene.
100% lijaba
Sigurno ce doktor Kabil hodati od vrata do vrata... Kako su samo glupi ljudi, pa pozurili da daju lovu, jer covjek je dr. Kabil, on vraca trostruko.
kako...mislis da treba raditi na livadi pro bono? radis li ti za \"hvala i dovidjenja\" ili ti babo placa internet sra*e?
\"pravi\" emir kabil olaksa gradjane za mnogo vise od 1800KM
sto se tuziteljstva i sudstva, tj pravne drzave tice, to, otprilike, izgleda ovako: osobe, a, b i c, predstavite se (by oliver mlakar): osoba a: ja sam uvazeni dr.emir kabil osoba b: ja sam uvazeni dr.emir kabil osoba c: ja sam uvazeni dr.emir kabil ...na kraju ce mu (opet) kakvu uvjetnu pritefteriti (ako uopce i dodje do sudskog postupka).
doktoreeeeeeeeeeeee