Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ga ne ubise, ne moze covjek normalno ulicom hodati od kriminalaca
Ha jbg. ovih krimosa se nikad rijesit. Ubiju jednog ili ga zatvore, izrone nova dva koja bi da budu face, onda roknu njih ili ih zatvore, izrone opet neki novi... Zacarani krug :/
Za ovo su najviše krive pi*ke drotovske! Znaju oni i ko je puco i na koga i zašto. Znaju oni i da je u poslovnim prostorima ovog tržnog skladište teških droga. Ali lakše je sjediti u zasjedi i čekati da li neko nije upalio svjetla, prošao kroz žuto ili nema rezevnu sijalicu
kixer cuj ovog to je znanje.HAHAHAHA. Eto bas je naucio 3 metka u grudni kos i jedan u glavu da polako umre. hahahaha vidim bas je pun znanja. Jedna seljacina manje. Sljedeci?
Je**m ti Tuzlu više, prevazišla je rang divljeg zapada. U gradu se više ne smije kafa piti na otvorenom, naročito na Brčanskoj, gdje svaki dan po povratku sa posla gledam razno razne kaskadere (krkane, samozvane mafijaše i sl.) po određenim lokalima sa više para nego što ću ja za života zaraditi- a nezaposleni su. Mene pod pasarelom kazni policija zbog brze vožnje 62km/h a ti kaskaderi jure ulicama od 120-140km/h njih niko i ne zaustavlja, nesmiju jadnici. A ovog lika su pustili na slobodu samo nebi li ga neko upucao da se i oni rješe belaja. U PM gdje ide ovo društvo :)
ovom Vladimiru Putinu ja jebem oca,majlu,djecu sve u kuci i 200 mwtara oko kuce u slucaju da je neko izasao iz kuce. A da ne zaboravim a zenu posebno talo da joj svu picku izvratim naopako.
ovom Vladimiru Putinu ja jebem oca,majlu,djecu sve u kuci i 200 mwtara oko kuce u slucaju da je neko izasao iz kuce. A da ne zaboravim a zenu posebno talo da joj svu picku izvratim naopako.
sve same podrinjske seljacine
j**ali ti podrinjci redom.
Lonsdale sto ti smeta hehhe pa i jesu seljacine neizivljene niko drugi nepravi cirkus osim ovih cobana sene,beriza svrce i ostalih maloumnih podrinjskih cobana...
habibović je jedan fin momak i svaka mu čast
Pa na ovog habibovića su dosad 4 puta pucali! Jendom su ga čak i ranili sa 7 metaka! Znači lik ima sreće za ne povjerovat!
nije to sreća nego znanje ja sam ranjen do sada 37 puta i preživio habibović jefin momak i svaka mu čast
kixer cuj ovog to je znanje.HAHAHAHA. Eto bas je naucio 3 metka u grudni kos i jedan u glavu da polako umre. hahahaha vidim bas je pun znanja. Jedna seljacina manje. Sljedeci?
,,Senad Habibović zvani Sena, rodom iz Vlasanice sa adresom u Tuzli"... -ETO MUSLIMANI STO JE REPUBLIKA SRPSKA IZGLASALA NOVI ZAKON O PREBIVALISTU!!!
I DA,HEBO VAM JA MATER KLOSARSKU...Satro ovaj mangup a drogu valja,to je neki klosar!!!
al mu se trebe bacaju pod noge najjači mangup u tuzli reketira igrače slobode
Ma kraj mu je!
Tuzla aka Zemun :)
Je li se to Tuzla fura na Beograd i devedesete?Žalosno u čemu današnja omaldina vidi svoje uzore,mafija,manekenke,pjevaljke...Nadam se i da će i ova tranzicija jednom proći,da ćemo biti normalno društvo,prilagođeno novim vremenima,ali ipak privrženo tradicionalnim vrijednostima.Ako Bog da!!!
Modem33 Na je u ti se tuzlaci mame malo s radio glupa.koja si ti kelja sve ti jbm.
kak'u sam ja čku imao u Tuzli, ahjoj bejaše to dobar vakat ka'se samo sjetim žvake po Jali
Malo da raja vidi kako su oni frajeri i mangupi,satro podzemlje i lafina hahaha levata hljebe dragi
Gdje se nalazi VLASANICA?
to samo znaju kliksovci
Kakvi su ovo kiksOVI moj kikseru, i tebe su za***...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)