Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš ga onako sa pajserom otvara kao na slici.Hahaha pa nije srednji vjek.Kriminalci a i policija su se modernizovali. Ipak više donacija je dobila policija pa je za oćekivati da ovaj slučaj veoma brzo riješe.
nekom je duzna ostala, ona najbolje zna ;)
Sarajevo - tamo se kradu vozila i ne kradu ih oni sa Sokoca, to je 3 % od ukupnog broja, nego, jarane moj - Sarajlije. Džaba lažemo same sebe, nikud nas to ne vodi, lopovi su među nama!
pa eto ga na slici, sto ga ne ufatite kad ste ga uslikali
Automobil Kajmaković?!?!?!?!?!? WTF? neki novi brand? Limited Edition??? Sa-X na milost i nemilost jezičkoj inkviziciji!!!!!!!!!
Ako se kradu auta iz garaze sudiji drzavnog suda kojeg jos uz to stiti SIPA sta onda ocekuje obicni gradjanin. Kupis auto i odmah ga otjeras automafiji izvolite gospodo jer ce te mi ga i onako ukrasti. U Sarajevu se svaki dan krade oko 8 auta to je na godisnjem nivou oko 2500 auta, to je najveci prosjek kradje auta prema broju stanovnika i broja registriranih auta u evropi to nema nigdje jedino malo Beograd drzi prikljucak. To je jedna velika katastrofa drustva i pokazatelj koliko je jaka policija i pravna drzava.To sto policija prikazuje da se ukrade oko 1000 auta to je najveca laz da prikriju svoj nerad i tal s tom bagrom. Ono sto je bio Sabac 90-ti u Srbiji to je danas Sokolac u BiH a to je centar automafije kao i podrucje oko Novog Travnika Viteza i Hecegovina-Trebinje ( tu se krcme sarajevska auta) ili uz otkup ti vrate auto nazad metode koje se jos samo upotrebljavaju u Beogradu i Sofiji. Nadam se da ce Dragan Lukac direktor FUP-a rijesiti ovaj problem. Volim svoju jedinu BiH.
to je sejino maslo...
Mene razbili ko beba zvečku i uzeli mi sve 4 marke :(
Dali je ovo u redu navoditi i koji predmet duži i šta radi? Vidi se da je sve veoma profesionalno odrađeno samo se nezna ko sa kim igra. Obzirom kolika im je plata nije čudo da tužiteljica vozi škodu a ne neki đip,bmw, audi kao naši poslanici koji se ubiše od rada.
Pa cim je potpisana Agencija SRNA znaci da je Srnina vijest, a Sa-x je samo prenio agencijsku vijest
Profesionalno vrlo,možda bi i građani pomogli,ali nisu sigurni je li Škoda MB,Favorit,Octavia,Fabia,i je li baš sigurno žućkasta nijansa crvene boje.H.ebo vas vaše novinarstvo.