Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu samo reci da mica je dobar i i kad stane na noge idemo i gazimo sve redom.Drze se mikice...
Tuzilastvo trazi pritvor za navijaca Sarajeva, Alena Ferhatovica
Predlazem da svi sutra nekog nabodemo!!! I da se proglasi narodni dan nabadanja! I da se samo tim danom nabada, do mile volje, a ostalim danima da se suzdrzavamo od nabadanja! Nabodite nekog uz slogan: \"Ne raspravljaj se snjim, nabodi ga!\"
mi muslimani smo veliko zlo
A vi kao niste nikada nikog naboli?!
Allahu dz.s., zastiti nas od ovih ludaka sto masu nozevima i pistoljima. Kada budemo imali americke zakone, ovakvih sumanutih ce biti puno manje, jer nije isto ici par mjeseci u zatvor i nekoliko destina godina.
Ja sam manGlup -.-\' Ja imam NOŽŽ