Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupe diplome i rade u drzavnim preduecima, zdravstvu skolstvu, ali zato hiljade onih bez veza , para, i rodja na polozaju mogu samo da sanjaju da ce ikad raditi. Kako vidimo skole su postale debilane, nikavo cudo ko sve tamo radi( onaj ko je imao dobre stele)!!!
A kada će na red doći diplome koje su po BiH prodavali Zdravko Lucić i Enes Durmišević? A gdje je revizija za Džeku i za Konakovića? A pogotovo gdje je revizija za stečena zvanja u periodu 1994-1995 koja su se sticala uz dva svjedoka na fakultetima bez po muke???? UKINUTI SVE DIPLOME I SVA ZVANJA OD 1992 GODINE DO DANAS !!! SVE ISPOČETKA !!!
biznis je biznis,ovako su nekad srbi isli po diplome u pristinu i bili najskolovaniji narod u SFRJ,danas nema pristine i to vrlo tesko pada,fali visoko obrazovanog kadra!
treba pokrenuti bosanski #metoo za sve ljude sto su kupili diplome
Samo hiljadu maraka? Pa bolje se isplati kupiti diplomu nego uciti
Mislim, kad mogu raznorazne komisije za zaposljavanje odlucivati i isti broj bodova davati na diplomu i opsti utisak kandidata, mozda je i ovaj davao diplome na opsti utisak. Ka'e: Vidi mu se naćehri da znade!
Pa sta je sporno?? Im'o je cjenovnik. Zbog cega ga hapse? Neizdavanje fiskalnog računa?
a sta je sa ovima koji su tim putem polozili ispite...da li ce i oni osvanuti na jumbo plakatima na nekim buducim izborima...
"pade" prof radi 3,900KM :-D