Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jah.....nije most vec cuprija
A pogane ustase ni kad im je vjerski praznik ...ne prestaju da sire mrznju na sve strane i na poskoku: .http://poskok.info/wp/reporteri-francuske-tv-kuce-posjetili-su-bih-upozoravaju-na-radikalni-islam-u-sredistu-europe/
@Verbalni_Delikt od kad je istina širenje mržnje?ljudi prenjeli vijest kao i mnogi drugi. http://www.avaz.ba/clanak/211536/reporteri-francuske-tv-kuce-posjetili-bih-upozoravaju-na-radikalni-islam-u-sredistu-evrope i ko je sad pogan?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa isto ko i za dir kenana v. Ko ne zna covjeka moze pricat al zalosno je kako ljudima podnecu dok pravi krimosi setkaju. Prebiju covjeka opljackaju puste ih za manje od 24h il ih i be zatvore.
Jeli to brat od onoga "pametnjakovica" profesora! Casna neka familija-koljenovici!
Suadu Lavicu je sve namjesteno jer nije htjeo da ne zakonito zaposli odredjenu osobu, i, koje li slucajnosti djevojcica koju je navodno napastvovao je kcerka upravo te osobe koju Lavic nije zaposlio. Tako je to kod nas u BejHa...
Neće da ga puste iz zatvora jer tvrde da je pedofil ?
To što su te pustilči ne znaći da se nećeš niakda vratiti tamo dgje si prije bio ;)
BALIJE NA APARATIMA!
Mevludin Jasarevic je kriv za terorizam.
Zamislite samo taj osjećaj tuge, jada i čemera jednog mladog BejHa muslimančića kada počne da shvata da pripada Vic "narodu" čija Istorija se može napisati na jednu stranicu školske sveske. Zamislite taj njegov osjećaj kada shvati da se zove Muhamed, Mustafa, Ahmed, Hasan, Halid ili Šemsudin. Kada samo čuje ta imena iz Azije iz pustinje, kada čuje takva imena na TV stanicama kada se govori o Terorizamu, Primitivizmu i Zlu ! Zamislite samo taj osjećaj kada shvati da je POTURICA. Tuga do neba.
http://www.expressmag.ba/intervju/14832-serif-konjevic-neka-amela-javno-kaze-zbog-cega-me-mrzi-a-nazifu-je-bolje-da-pravi-pjesme-nego-da-ogovara-pjevace.html
Ko će platiti odeštetu ? Da se to ne bi desilo sad okrivljnei mora biti osuđen bez obzira bio kriv ili ne.
Pa ja trebali su pedofila pustit nebil jos kojem djetetu upropastio djetinjstvo. Kako bi bilo da ste ga jos zadrzali koju godinu i pokusali izlijecit kretena
Nabijem vas, dogovorite se više je li ili nije bilo zakonito? Ovaj jadni narod sa vama degenima, pa nije ni čudo što je poludio.
Ma sve je bilo 🆗🆗🆗🆗🆗 cim se on nije 🔫🔫🔫🔫🔫, ina ce bi njegov advokat 🎶🎶🎶🎶 kur.cu
inace*
Kakva je ovo glupost ? Pa ako je utvrdjeno da su razlozozi nedostatni i neindividualizirani a vi mu predložili pritvor ko je tu pogriješio ?