Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nego sta nego pritvor. Tretirati kao pokusaj ubistva. Klosar.
Ma jbo štelu, kad vidim kako izgledaju, on, "brat" mu i ono grlo na slici, nea dalje. Na šta smo spali...cccc, bježte glavom bez obzira
Lopov diler kao i komplet familija nečista krv porodice spahovic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stavite sliku Danisa i njegovog djela pored slike ovog ološa i negovih djela i vidjet ćete sliku Sarajeva. Vidjet ćete na jednu stranu većinu koja se radi, trudi, drži sebe i ovu zemlju u životu. Na drugoj strani su kriminalci, ološ, političari i zakonodavtsvo, svi jednaki i uvezani - sve propalica do propalice koji bi u normalnoj zemlji bili izopćeni i pod nadzorom.
a mjesec za bahatog i nasilnog.......čegara
Navodno vozio 70 km/h? Navodno novinarstvo 🙈
Samo da Orhsn ozdravi Benjamin je dobar vozač motor vozi od desete jest da na Drveniji pješaci izlaze iz Trole prolaze mimo pješačkog i na crvenog pješaka zakočio bi da nije bio nečim relaxiran sto posto treba uzet uzorke što prije
Koliko je vozio na saz zna li se tačno
Ubi govno jedno!!
Oduzeti mu vozačku doživotno i zabraniti ponovno polaganje vozačkog ispita. Ovakva kazna postoji u E. U. gdje su sretni dobitnici pokušavali i primanjem ženinog prezimena prevariti vlast , ali kazna ostaje.
Lafo negativan na alkohol i drogu, nesreća bila u 21h a hapšenje u 2h, pitam se ko je pišao umjesto njega kad, su mu radili test na narkotike
Čitam o ovim Spahovićima, pa to sve goli kriminalac i ubice od oca, amidže itd i pitam se zašto stoka nije na doživotno robiji ili protjerana u kakvu zabit, odakle su bezbeli. Do kada će ovi nabildani mafijaši ugrožavati građane. Sudije treba početi tužiti za ove ne presude i ne kazne, jer ako tužilaštvo i sudije ne počnu raditi po zakonu ovo će biti gore od Mexica, ovo je više užas.
Jake veze Izo imo,to je mahalac koji svakog zivog zna,da je drzave pa da se sklone vise kockaste glave sa ulica
sinter ga treba uspavat, ovo nije inasan da mu se sudi.
Smrtna kazna je jedina pravedna kazna za ovakve siledžije
Da je normalna drzava ovakav lik bi Poršea gledao samo na posterima, radio bi na nekoj skeli i jeo argetu na pauzi.
Tako je!!!!! Ma pravo u cumezm s njim....
Ovo se nikad nije trebalo ni desiti, više od pola djela po crnim hronikama se nikad nisu trebala desiti, da su tužilaštvo i sudstvo radili svoj posao, velika večina ovakvih manijaka i klošara bi bila za dugo na revidiranju stava te svakodnevno bili uzor novim naraštajima, kako da nastupe slijedeći put.
Daj vise sasjecite ovo zlo u korijenu. Odose mladi zivoti