Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ***** li vam familiju gdje su veliki lopovi, gdje je Dodik,Covic,Brankovic,Izetbegovic,Radoncic i ostali sto su pokrali milijone od drzave.
Moj Čago, samo da si u kakvoj stranci, ništa ti se ovo ne bi desilo
a zaboravio se one sto cackaju svoj klitoris
Šta je sa: BH TELEKOMOM; ELEKTRO PRIVREDI; BOSNA LIJEKU ...
Vi forumaski misevi, sto sjedite u svojim foteljama i sto milujete svoj p.e.n.i.s izadjite vani pa podnesite prijave protiv ovih svih sto nabrajate, ako imate dokaza postoji dovoljan broj ljudi koji ce ih procesuirati. Pustite tastature i prhvatite se konkretnog posla!
ma citav bosnjakistan je \"cago komerc\" ...
`Cago komerc` je samo jedna sitna kap u okeanu ...tih Caga je na svakom koraku koji naravno ostvaruju profit i imaju milionske vozne parkove kod sirotinja placa oko 31% svoje jadne i mizerne plate
jesam li i ja na spisku zbog onih KM 324,78 sto nisam platio. a ima li onog budnje i i hilme selimovica ili onog sda - bivseg konobara sarajlica tu negdje sa monom?????
Jooj, spektakularno, cigare, reko\' ove reketase optuzili iz sdp-a, ma mrs!
jeli slucajno covjek s telecim osmjehom lijanovic medju njima??????????????
Moj Cago. Sto se nisi drzao naseg dragog strucnjaka Bakira. On je ekspert za milionske prevare. E moj Cagane. Nego skupi radnike pa i vi na proteste.
gdje su ostali ili ce biti nastavak izjestavanja?
Ovo je samo ubleha. Vjerovatno su nahvatali nekoliko hiljada malih privatnih radnji kao i obicno. Ne kazem da i njih ne treba tuziti ako su utajili porez. Medjutim shodno ovoj cifri nije pokrenuto nista protiv onih najvecih. Samo Lijanovici duguju ovaj ili veci iznos, da ne pominjem, Selimovice, .....
A samo da pitam to izmedju ostalog \"Selimovici\" uredno sve placaju ili ...?, pa su se oni zaobisli.
Oglas: ko zeli robijati za mene u protivrijednosti trecine sume koja je prikazana,ali punu kaznu,nek se javi mom sekretaru 061 22 58 83.Sekretar se zove Ado i veoma ljubazan covjek koji ce Vam dati avans ali da ne bjezite odmah kad pokupite pare.Ovjera kod notara,kad se odlezi kazna lijeze i zadnja rata.
kad bi privatne firme placale sve dadzbine i postovale svu papirologiju, ne bi ni mogle uspjesno poslovati mislis da je lako hraniti sve kancelarijske miseve sto su se nakotili po drzavnim sluzbama?