Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Deaktiviraj fb kao svi normalni ljudi i nećete imati više problema ... Čemu se daje pažnja, mislim, šta reći ...
Nije to rješenje. Naći će nekog drugog i na isti način zajebavati. Problem je on, a ne facebook.
@MarlboroGold nataknu ce je na kolaccc
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
mala je dalaaaa ... nije to salaaa nije to salaaa
kad joj je pasword 1234 hihi
DR-OLJA
Sad ne kontam, ako je vec zbog toga bio u FUP-u i oduzet mu pasos, onda rijamu zna gdje je lik. Zasto onda ne uhapse lika i zatvore, jer ocito lik konta da moze da radi sta hoce? Pa optuznica lagano, itd...
Nema sine, to je turcin i on odustati nece!Bice dobro ako je ne otme jer kod turaka bosnjakinje vrijede za lake cure!
Vracaj "hajvana" u njegovu vukojebinu!
@cober Sa 400 $ mjesecnom placom?S preko 300 mlrd $ duga?Kakav nivo, jesi ti normalan!
sacekajte dok je prebije ili nedaj boze ubije pa onda reagujte majmuni jedni...jebo vas on i onaj ko ga dovede u Bosnu...
Ja se evo pitam sta do sada radi taj otac, salje pisma MUP-u..umjesto da ga nadje i prevaspita, pa kad mu polomi prstice, onda nek noznim hakira profile djevojaka..
Turski cigan. Sad znam zasto Srbe zovu ciganima.
Sada ce jala ili buba dobiti inspiraciju na ovu vest da napisu pesmu
To se desava kada se koristi piratski windows :D :D :D . Laganini joj lik ubacio keylogger trojanca .
Nikada ništa dobro od ovih Srba.
Cuuj hakuje . Pa meni na telefon dolaze gmail mailovi od facebooka svaki put kada se prijavim sa razlicite lokacije. Sigurno djevojka napravila facebook na nekakav beze mail bez da je prije toga kreirala mail adresu , i sigurno nije verifikovala mail.
Čujem da ti bivši momak ne da mira. Čujem da te prati, gnjavi i sekira. Neka tvoja duša i srce budu spokojni. On je danas, mila, pokojni. Ubit ću ga. Vjeruj mi, draga. Pa nek' robijam okovan u lancu. Zamjerio on se Bosancu.
A kad sam otiš'o da ga ubijem. On me molio da se smilujem. Ječi, plače, k'o pas cvili. "Oprosti mi, brate, mili." Može, jaro, kupi flašu pića. Kupi bombonjeru i buket cvijeća. I odnesi mojoj dragoj. Izvini joj se, kanto smeća. Evo pouke za svakog muškarca. Ne diraj ženu od ludog Bosanca. Mi smo Bosanci k'o hljeb dobri ljudi. Al' ko nam dirne ženu, pištolj tada sudi. Pištolj tada sudi.
a da ga se malo prebije?
Malo se natovario