Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pobijte se bekani............. :(
Čuj "konzumirali alkohol", pa ne mogu da vjerujem, zar Islam to dozvoljava? Doduše i ove Arapuše što dolaze u Sarajevo i borave u "Hills"-u tumaraju oko hotela po svu noć sa kesama punim alkohola... Tako pričaju oni koji dole rade, a u sobama kad ih napuste ostavljaju pravi haos, flaše od pića, smeće, polomljen namještaj i drugi inventar...Šta ćemo, i oni su ljudi, došli u Evropu pa se malo opustili, ovdje im niko zbog alkohola neće odrezati ruku!
Izgleda da ova Azijsko - Africka divljina cim se najede i malo odmori odmah prvoudari naone oko sebepa onda i po ostalima
Mujo ostavi se rakije.Ne umiješ ☺
Od osobe pod uticajem alkohola ne možeš ništa bolje ni očekivati, jer rakija ni u buretu ne miruje. Jeli se ikada desilo da velike pijanka zabrši bez belaja?
jbg momci nisu navikli na alkohol.........
Navedene osobe su, prema podacima MUP-a, konzumirale alkoholna pića, nakon čega je došlo do verbalnog, a potom i međusobnog fizičkog sukoba, da bi u jednom trenutku M. B. (1986.) nanio teške tjelesne povrede upotrebom komada stakla W. T. ( 2000.).
jesamjasam A ja mislio igrali šaha ..
ovi migranti samo probleme stvaraju jbt
sta rade Bosnjaci Boze dragi
svi mi koji nismo pripadnici stranaka i koji nismo uhljebi smo migranti...
Pitali na ulici muju šta misli o ovoj situaciji sa migrantima, kaže: to je prešlo sve granice.
sukob inzinjera iz libije.