Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E neka ga je izofirao kamiondžija, svaka mu dala :)
Jesmo stoka majkemi stid me kad gledam ovo...Isto Indijanci nekad davno...
Ko u Vikinzima majkemi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
stvarno je idiot ovaj sa autom. ako 100 ljudi ceka, cekaj i ti staru ti sprcim. plus, iz suprotnog pravca ide kamion, moro bi se ionako u rikverc vratit. pacov jedan kontejneraski!
Bas rijeseno na "civilizovan" nacin
I ovo je Bosna i Hercegovina 😊
E jesi vala i snimio😃
E jesi ga vala i snimio😐
Pobestalo vijesti.
sta onaj jado trazi u gepeku pola sata. ostala mu polutka od jagnjeta?
udri ga letvom..ja čobanluka
sto ga smlati sa nakom motkom haha
Sve rijeseno na civilizovan nacin letvama ??
Hajmo snimatelju kupiti stativ
Snimljeno digitronom...
Ubi ga fosnom :)
Svaka ti čast majstore. Jutros se isto tako desava pred kraj ovog pravca, zapucala hanuma sa ML-om, i levat iza mene joj napravi mjesta da se ubaci. Moj savjet, ko se nadje u koloni, da se približi na metar iza prethodnog vozila i na pola metra od srednje linije. Kad se već pojavi ovakav kabadahija da se nema gdje sklonit. Pa nek policija onda interveniše.
Prijedorcanin majku im cetnicku opet
udri Mujo