Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najnovija vijest. Bacena EKSPLOZIVNA TORTA na Ambasadu Tesnja u Teslicu. Mnogo poginulih od DIJABETESA, tesko ranjenih od KARIJESA, lakse ranjenih od DEKSTROZE. Slatka Policija jos uvijek NE ZNA koliko KALORIJA je sadrzavala ova EKSPLOZIVNA TORTA, i koja ekstremisticka grupa stoja iz ovog NEPRIJATELJSKOG cina. Sladjenje u toku/tijeku.
Jeli se u teže povrijede ubraja i nanošenje karijesa prešećerenom šampitom?
Sva sreca da su se tukli NOGAMA i RUKAMA, da nisu upotrijebili mnogo OPASNIJE oruzje kao sto su: TORTE, SLADOLEDI, TUFAHIJE, HURMASICE, KREMPITE, SANPITE i slicne po zdravlje opasne stvari.
Sva sreca da su se tukli NOGAMA i RUKAMA, da nisu upotrijebili OZBILJNIJE oruzje, kao na primjer: TORTE, SLADOLEDE; BAKLAVCE, TUFAHIJE; HURMASICE, SANPITE i slicne opasne i stetne stvari po zdravlje.
Celo (iz Saraj\'va) je OBECAO da ce njegov DUH da lebdi nad Bosnom najmanje pedeset dana, i da ce prisustvovati SVIM kriminalrnim radnjama na podrucju Bosne. A tko se ne bude ponasao KRIMINALNO da ce da mu udje u DUH i izvodi KRIMINALNE RADNJE. Dakle SVI NAPRIJED u KRIMINALNU BUDUCNOST.
Najbitnije pitanje,kakvih sve tu ima kolaca jer ovde na dalekom zapadu nema postene slasticarne,a bozu nisam video godinama.Kesten pire sa slagom,sampite,krempite,padobranci,tolumbe. Kad ja dodjem u tu slasticarnu nemoj da se slucajno mlate tada jer hocu da uzivam na miru da ne bi pale prave batine!
Peto nagradno pitanje. Da li DUH CELE (iz Saraj\'va) LEBDIO iznad njih, ili je usao u njih, ili je sa strane zakuhavao ?
@pike U pravu si 100%. Evo ja prilazem 1000 USA dolara za odgovor na nagradno pitanje. Tko je koga izmlatio ? On (D.K.) njih , ili oni (Z.B. i J.C.) njega ? To je prvo nagradno pitanje, drugo nagradno pitanje koje teze a koje lakse povrijedjen, treca nagradno pitanje je sta su pili on (buza, limunada), oni (vruca cokolada) ili vec nesto drugo.
Dobar Kurcic, nanio teze ozljede Zecu Bubregu a sa laksim povredama je prosa Jajcanin.
alejluja kloniro se celo
nagradno pitanje: ko je koga ovdje prebio?
Prebio ih mali.