Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... sukobilo se nekoliko osoba iz Neuma i strani gosti. Ja stvarno ne kontam do kad ce ovi iz Neuma sami sebi da uništavaju turizam. Ovo nije prvi put da domaci napadaju goste...nismo jednom imali belaja dole.
Fakat, sami sebe unistavaju, pa kukaju kad nema gostiju. Svasta.
@sirokiH Jel se tebi dize malo na Sarajevo a? Evo ja sam iz Sarajeva, sto puta bio u Neumu, nikad nikakvih problema bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jednom smo svratili na kupanje u Neum, u povratku s Pelješca. Prljavo, gužva, ko na auto pijaci. Ispred nekog hotela platimo tri ležaljke 15KM (žena, dijete i ja) da bi posle sat vremena neka trojica krkana došla i rekli da su to njihove ležaljke koje su zakupili ujutro i da su otišli u hotel malo da odmore i da moramo ustati. Žalio sam se onome što mi je uzeo 15KM, on je rekao da nema ništa s tim. Da hoće Hrvati napraviti most da ne moram ni autom proći kroz pogan. Fuj fuj fuj
U Neum nikad!
Hebo vas vise Neum i sto u to smece idete. U Neumu su uvijek problemi, uvijek napadaju turiste iz BiH, posebno su im na meti djecije ekskurzije. Da ih vise zamrzis. Hebo vas vise Neum i sto u ta govna idete, kada ste culi da se je neko potukao ili da je neko maltretirao turiste u Baskoj Vodi, u Makarskoj, u Tucepima, u Dubrovniku, u Trogiru....hebo vas vise Neum, prestanite tamo ici, neka crknu.
Ko je veći pomorac, Ramo iz Prozora ili kak'a škutorska šljegotina iz Neuma?
Oko paradajza frka
nema više Sutorine.
Veljkum tu Neum!!
Papci,pa kaze idi te na svoje more hmmm
Ovo je nesto oko suncobrana sigurno
što lete gumene patke.
Veliko broj budala na malom mjestu!
Najviše volim SDA omladinu koja ide na more u Neum,lažu sami sebe da je Neum bošnjački i prave se da je to istina a na kraju sav novac ostave našim Hrvatinama u Neumu :)
I po*ebemo vam djevojke usput.
@milivanili O tome možeš samo sanjat :D :P I ja bi da kresnem Jasminu Izetbegović al nem're bajo moj.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
mogu mislit kako su žene i djeca vrištali!
Čobani.
Zabetonirani mozgovi i plaze. U Neum nikad!
Isao sam nekoliko godina u neum i stvarno moram reci da nisam nigdje vidio vecih fasista i nacista i primitivaca od ovih iz neuma. Zivim u danskoj i isao sam nekoliko godina tamo i vise nikad otici necu u neum to je strasno ako neko moze biti gori od srba iz istocne hercegovine to su hrvati iz neuma svaka rijec je suvisna za njih.
Nikad u Neum!
kockasti đikani
@vrana Za ternin „Đikani“ si čuo tek nedavno i misliš da znaš pravo značenje tog termonai. Npr. ne znaš da se u Dalmaciji i Slavoniji prvotni naziv „Đikan“ odnosio na stanovnike koji su umjesto upitne riječi „Di“ koristili upitnu riječ „Đe“, odnosno na one koji su đekali (đe, onđe, ođe, neđelja, đete...) A to su bili u velikoj većini doseljeni „Vlasi-rišćani“, kako ih je domicilni narod zvao. Da bi se danas naziv „Đikan“ u pogrdnom smislu odnosio isključivo na Srbe.
-Ali, kada bi to prvotno značenje primijenili na sve današnje govornike upitne riječi „Đe“, ispalo bi da su u jednakoj mjeri „Đikani“ Srbi i Muslimani, a u neznatnoj mjeri i Hrvati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)