Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta mi vise i ovih sudija i njihovih olaksavajucih okolnosti.fuj
Jel određeno kad mogu početi koristiti godišnji?
jesu im ovo djevojke u publici?!
PO.P.I.SH.A.M. VAM SE NA SUDSTVO KAD NEKO ZA PLJAKU DOBIJE 12 GODINA A NEKO KO MASAKRIRAO STOTINU LJUDI U RATU DOBIJE TRI GODINE......
bio je dobar momak u losem drustvu ! okruzni sudija reko 12 godina 12 godina strogog zatvora
lhtad
Pa zar su i dobre bošnje ovako krvoločne?
nema se ovo sta sudit, odma likvidirat
kad ih stari robijasi budu karali u zatvoru a oni vole bas ovakve mlade....ima da vam bulje poderu!!!
nek ponesu koju kilu vazelina trebace im u zenici da mogu sebi cmarove podmazivati,manje ce boliti....olos nista drugo,zao mi zene!!!!
A ko kontroliše rad ovih sudija, oni izjednačili krađu sa ubistvom, izmišljaju pri planiranom ubistvu, banalne olaksavajuce okolnosti, tipa korektnog ponasanja za vrijeme suđenja.
Za sve je kriva drzava i politicari koji je vode !Ovi su krivi,dobice kazne.A ko ce ovu drzavu kazniti ?!
SRBO TERORIZMU NEMA NIKAD KRAJA ! Gdje god da su genocidasi srbi terorisu i u.bijaju ! Majke srpkinje ub.ijaju svoju djecu, muzeve, bracu, komsije, i obrnuto !
Ali prvo idete na placeni godisnji odmor pa onda vikendi i bicete pusteni zbog primjernog ponasanja u zatvoru u kojem nikada i necete biti.
A STO CE SE ZATVORENICI I CUVARI U ZENICI OBRADOVATI PILETINI !!!
Poslije presute potrebno je da neki savjesni sudski policajac izvrši vansudsko pogubljenje i potuši ove vampire Karbonihloridom, poznatijim kao Fozgen, veoma otrovan gas,jedan od jačih gasova hlora....
fuj...olaksavajuce okolnosti treba izuzeti kada je \"mrtva glava\"