Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja razmišljam da sve svoje poklonim državi pa kad mi nešto ukradu mogu se nadati da će biti vraćeno...
vjeruj kad se obije nesto od interesa drzave nadju te u roku od nekoliko sati, a kad se obije nesto od obicnog gradjana papira milion za potpisat a nikad ga ne pronadje jedino ako ga sreca posluzi pa ga ufati napravi zapisnik i pusti
Wow! Treba uvesti kaznu: Grand Theft Bicycle - GTB. Velika je sreća što naši \"sitni\" kriminalci nisu toliko inteligentni ni pametni pa brzo pogriješe i budu uhvaćeni. Samo ih treba poklopiti dok se jos bave \"sićom\" i naučiti ih lekciju. Meni su prije par dana ukrali automobil. Prijavio policiji (cool neki krim inspektor bio), potpisao brdo papira i to je to... Udri brigu na veselje :) \"Dobro došli na Balkan; ovdje ćemo vas opljačkati, pretući, prevariti, možda i upucati, a u slučaj da vas sve to zaobidje, ovdje se redovno ratuje pa će vam porodica biti pobijena, imovina spaljena, a vi ćete biti raseljeni... Naravno ako budete dovoljno sretni da preživite.\"
e kakve je nekad pesta kupleraje a zenica hapce imala do k su se jos titine slike po zidu vjesale