Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijesan nam je sistem. Ne znam kako ova vozila tipa Golf 1, Golf 2, Yugo, Eskord... prodju tehnicki
old tajmeri...
Ovo smece od auta golf 2 treba zakonom zabraniti, a onog ko je sad kupi poslati na psihicku provjeru jer siguran sam da nije bas najcistiji.
STOP znači stani! Pogledaj lijevi,desno pa opet lijevo i nastavi samo onda ako je sigurno da nastaviš. Ja koliko vidim VW Dvica je bio na stopu i iskočio pred Renaulta koji nije imao znak STOP.Slučaj zatvoren.
Za vozače golfova ne važe znakovi zaustavljanja, usporavanja i sl...
Iskreno ne znam kako ih toliko prodje tehnicki uopce
to je ono kad vozis prije nego sto dobijes vozacku pa kazes znam ja vozit ne trebam ja ici na one sate obuke prije polaganja testova i nekako polozis od 3-4 put. dodjes na ovakvo mjesto i eto ti belaja
Naj gluplja raskrsnica u Evropi ( samo kod nas na raskrsnicama put koji nema pravo prvenstva uradjen pravac da izgleda kao da ima pravo prvenstva to jest na pravcu niko na stop i ne gleda nego samo po gasu ), titini inzenjeri smislili a ovi ni do dan danas da nesta ucine i tu raskrsnicu poprave!
@mozebitbude ne budi glup, kako ce imati prvenstvo prolaza gradska ulica nad magistralom, druga je stvar sto tu treba kruzni staviti kao i na jos 10ak mjesta u mostaru.
@samog... glupson si ti da bih razumio u cemu je poenta!!
Zna sam da je cvancika,samo se pocele sudarat
Ma neko je ocito pogrijesio u davanju prednosti