Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao prvo to je bila krvna osveta ali nije na ovome kraj sad je red da se ponovo prolije krv samo sad na drugoj strani a bila su 3 a ne jedan mali i jos nesto kadrija nije bio iz zvornika nego iz bijeljine familiji hidanovic izrazavam veliko saucesce povodom smrti kadrije a miki da uskoro budes ono sto si bio
Welcome to Bosniakistan!
ma bosanci su uvjek lud bilii i pre rata a sads su jos gori hehehehe
Varate se!Krvnu osvetu na Balkanu imaju samo Albanci sa sjevera Albanije ,Kosova i mahom Crnogorci pravoslavne vjere(nesto malo zadrzano kod Srba istocne Hercegovine). Sta hocu da kazem da su Bosnjaci civilizovaniji narod od ostala druga 2 konstitutivna naroda u BiH.Najprimitvniji i najzaoztaliji narodi u Evropi su Albanci i Crnogorci tj Srbi.
Dobro ga je nagovorila rodbina. Citia iz kaznenog zakona FBIH; PRIMJENA KAZNENOG ZAKONODAVSTVA U FEDERACIJI Članak 9. Isključenje primjene kaznenog zakonodavstva u Federaciji prema djeci Kazneno zakonodavstvo u Federaciji ne primjenjuje se prema djetetu koje u vrijeme počinjenja kaznenog djela nije navršilo četrnaest godina života.
ASE LEŽI KADRIJA LIHVAR....džaba ja varao, terorisao, lihvario narod i podmićivao suce, ostade pust moj mercedes a ja se sada prevrćem u azabima kaburskim... PRIMITE POUKU RAZUMOM OBDARENI...
respect
Kao prvo da čestitam malcu,svaka čast ako je sve bilo tako.Drugo ,nisi ti blesav momak,14 komada,u pravu si,DZ odmah tu,ko zna možda su govno mogli i spasiti,što je sigurno, sigurno je.
to mali! nek si ga ukanto. 1 periguuz manje
Jesi nasao osobu za citirati...
Well done kiddo, well done!
Ohoooooooooooooo, tako treba. Red bi bio organizovati maloljetnicku bandu da ocisti sljam iz ove napacene drzave. Samo naprijed! Rokajte supke!
SVAKA CAST:LJUBAV DJETETA PREMA OCU , DONIRAM PLAC ZA SPOMENIK. NA TU TEMU... kad vlast ne?zna i neće da vlada, to ovako izgleda i mozda je i bolje ovako... Sada se zna da nicija nije do zore gorila!!!!!! i da kriminalcima jednom ni vlast ni policija ni drazava nece stici pomoci......... Pitam se sta su ocevi spremni uciniti za svoju djecu ...Mozda nsto slicno poceti od Vrela Bosne, spasiti vodu za njih i njihovu buducnost.od kriminalaca ..k ad vec vlast nece da vlada.l Ili i ce i to morati uciniti trinaestogodisnjaci ?????
Ayaan Hirsi Ali - \"Nevjernica\", citat, strana 365. \"Bilo je vrlo zgodno za Poslanika to što mu je Alah susretljivo dao znak da uzme sebi ženu svojeg usvojenog sina Zayda. Takodje, dopustio je Poslaniku da oženi šestogodišnju kcer njegova prijatelja Abu Bakra te da konzumira taj brak kada je djevojcici, Aishi, bilo samo devet godina. Aishin opis prizora uistinu je patetican, igrala se na svojoj ljuljasci u vrtu kad ju je majka pozvala i stavila je u Poslanikovo pedeset i cetverogodišnje krilo.\"
Zasto me ova situacija podsjeca na Dzon Vejna i Divlji Zapad? Problem je samo u tome sto su se likovi iz stripova uvukli u zivot koji sve vise lici na karikaturu. Samo za razliku od Amerike, koja ima Divlji Zapad, Divlji Istok Bosne je sljegao u urbane sredine.