Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Bunar i ekipa oko njega su sve narkomani sa a.polja, ovo su bijednici da nemogu biti veci, prave probleme iskljucivo po a-polju jer nesmiju izaci u grad od raje jer ce fasovati batine itd. Ovaj Hodzic je malo veci mangup i ocigledno su ne rascisceni racuni u pitanju pa je covjek dosao u njihov kvart da se obracuna jer kako sam rekao sa a.polja ovi ne izlaze jer nesmiju. Ima vec par godina po a.polju ovi terorisu djecu i ostale otimajuci mobitele, novac itd i vrijeme je da se ovim kretencicima stane u kraj inace ce pasti mrtva glava kad tad jer je svima dosadio i Bunar i Becic i ostali clanovi te narko ekipe. Ja licno kad idem predvece po dijete u OS.Mesa Selimovic nosim oruzje sa sobom na koj posjedujem uredno izdatu dozvolu zbog ovih narkica. Policija ovdje mora pod hitno nesto poduzeti i ovu grupu skolniti sa ulice inace ce biti belaj kad tad. Uvjek sjede u kafe baru u Bingu i Merkatoru na A.Polju tako da znate ko se krece na tom rejonu.
tito ustani iz groba sve ti je oprosteno
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
odbio mu se metak od glavu...bosanska....
i ove bandite Avaz nije nazvao \"TERORISTI\" ali Mevlida našeg neoklijevaju tako nazivati. Radončić = terorist
U Bošnjakistanu ništa novo. rafali, puškaranje, ubojstva i zlatne kašike
@bebyy@ hvala dragom Bogu da nismo na istom intelektualnom nivou..zapitao bih se malo da mi je mozak ko tvoj...cak bi i otisao kod doktora...
Da se ja pitam..promjenio bih zakon i bilo bi svakome kod koga se pronadje noz 3 godine zatvora,ako izbodes nekoga 7 godina zatvora za nosenje vatrenog oruzja 5 godina zatvora upotreba vatrenog oruzja 16 godina zatvora uz to pendrek po rebrima svaki dan..i garantujem vam da bi u roku od pola godine Sarajevo bilo medju najsigurnijim gradovima za zivot ..
@ Blah VIDI SE DA NISMO NA ISTOM INTELEKTUALNOM NIVOU... AL SHVATAM SELJACKA JE TO SKOLAA.... VALJALO JE CIJELO DJETINSTVO PROVEST KAO JADO MUZECI KRAVE IIII TJERAJUCI OVCICE PO LIVADICAMA III ODJEDNOM POSTATI GOSPODIN.... POSTUJEMMM.... CAK I VJERUJEM DA SI UGROZENA ZIVOTINJSKA VRSTA......
pazi da se ne upucaš.suvad hodžić je iz švrakinog sela
VESAO BIHA JA TO JAVNO BEZ SUDJENJA
malo si poglup bebice...naravno da svatko ima pravo da zivi kako hoce ako DRUGOG ne ugrozava sto u ovom slucaju nije rijec!! aj ne laprdaj!!!
JAO ODJEDNOM STE VI SVI MJERODAVNI DA DAJETE NEKE KOMENTAREEE III DAAA VRIJEDJATEE I GLUMITE MANGUPE NA BATERIJE .... STO PRVO NE POCISTITE ISPRED SVOJIH VRATA PA ONDA PRICATE.... SVI VI LAFO NEKI GRADJANI 95 % VAS JE DOSLO SA SELAA I GLUMITE NEKU ELITU PO SARAJEVU... MOZETE VI IZ SELA AL NE MOZE SELO IZ VAS SIROTINJO JEDNAA...... PAMETNIJE VAM JE DA SE UHVATITE SVOG ZIVOTA A NE DA SVOJE FRUSTRACIJE I KOMPLEKSE LIJECITE PO DRUGIMA..... SVAKO IMA PRAVO DA ZIVI ZIVOT KAKO HOCE.....
Svaka čast dogurali ste do naslovnica i vijesti. Bilo kakav publicitet je dobar publicitet kad vas puste još jednom ponovite to pucajte opet i zvijezde ste tako se napreduje u lancu ishrane RESPECT ;)))))
ja nisam iz sandzaka, ali ne znam koja je ovdje tema, sandzaklije ili ovi balavci koji nemaju vise od 22-23 godine a prave se neki kriminalci, svaka cast sandzaklijama i kriminalcima nasim sarajevskim, to su da prostite gospoda (za mene licno) oni imaju pare,pucaju se izmedju sebe, kao sto ismet Alla mu rahmetile rekao mi ne diramo obican narod nego samo bracu kriminalce, a ovi balavci udaraju po djeci uzimaju mobitele, pare uzinu iz skole, klosari, nisam se nadala nicemu boljem sa a,p.... ali eto znaci hocu da kazem da ako je sandzaklija ne mora da znaci jel kriminalac ili nije mi se samo brinemo za druge a imamo mi i nase bagre koju treba smiriti... toliko od mene pozdrav svima koliko vas ima...... :)
ma kakve vijesti ... najaci su mi komentari..cccc,,,,
država im ovo dopušta