Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznajem licno nastradale. Golema tragedija... ali i pokazatelj sta se desi nakon cjelodnevne pijanke. Puka sreca je da nema vise mrtvih...
Jao strahote. Da im dragi Allah podari lijepi dzennet. Ne daj Boze ovako strasne smrti :( i ugasite komentare pobogu!!!
jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj na vikendici ili u vikendici
Gdje dodje taj teocek
@moćniefendija pitam jer neznam
@Grk35 Imas google maps pa pogledaj, Teocak je mala opština cca 7000 st. na sjeveroistoku BiH, nalazi se izmedju Tuzle i Bijeljine, udaljena 30km od Tuzle i 30km od Bijeljine
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tuga.Porodicama sabur, a njima rahmet. Dragi nepismeni novinaru, nisu stradali NA vikendici nego U vikendici. "Idem NA vikendicu." Kada neko tako kaže znajte da se u Sarajevo doselio od 92. pa naovamo.
A to kao u sarajevu svi pismeni. BIO NA MORU I STRADO nije na moru vec u moru. Isti kc. Ljudi stradali a ti pametan se pravis ko nesto znas gramatiko popisam se na pravopis. Tito je komunjarama reko pisi kako se cita, a citaj kako se pise!!!
@PRIMARNI znaci " idem u vikendicu "? WTF, brdjane ne ofiraj se!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ZDK ili TK?