Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesporazum oko naucno-istrazivackog rada i podijele tema medju naucnicima cesto uzrokuje ovakve probleme, posebno u Ilidza Valley
cuj pucnjava...a niko zijanio nije...sad ce okrivit nekog...iz udrusenja za slijepa i slabovidna lica...
Naučnici su hinje.Uglavnom zavide jedni drugima rođak.Nije ni čudo da se ovo događa.
Sjećam se davno nekad jedne prelijepe cure iz Hrasnice.
Dok sam u bosni zivio i citao ovakve stvari ibretio sam se, vec sam 2 godine u Minhenu i ovde su takve stvari svakodnevnica redovne se na kojekakvim stanicama pljackaju ljudi, bivaju izbodeni a svakih 45 min u prosjeku se nekom provali u stan... tako da i nije kod nas kriminalitet toliko strasan.. samo vladajuce strukture
Nekad elitno izletiste,koje je posjecivala Austro-Ugarska elita.Franz Ferdinand prestonasljednik,je boravio dole poslednjih dana svega zivota.Mi sarajlije smo se na Ilidji ,decenijama opustali i trazili mir od gradske buke.Sosoni,balijanderi iz istocne Bosne,Cigani i raznorazna divlja plemena iz Limskih dolina,Gusinja,Kosova,Gostivara,Tetova su definitivno pokvarili tu sliku,nazalost zauvjek.
@Mrki500Ferdinand je uzivo dok ga Gavro nije🔫
.......ali to ti bude tako,kad stavis ortodoksnog papka da vlada,i on svu svoju energiju utrosi da naseli sto vise papaka i bijede ,i od Ilidje napravi favelas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi smo male mace kako je tek u Srbistanu, kad otvoriš kurir.rs ne treba ti više...
Ilidža ghetto.. Područje na kojem se možeš nagledati svega, pravo klošarsko-klocovsko mjesto. Još kad vidiš one čobane iz Hadžića, Tarčina, Rakovice i sličnih selendri.
@tanner I 20 kg žive vage 😂😂
Upravo su jednog priveli u PU Ilidza
Upravo su jednog priveli u PU Ilidza
Opet klixovci sa svojom gramatikom. Ne znam zasto uporno tucu nazivaju "tucnjavom" :o
Uskoro u vijestima - pocinioci od ranije poznati policiji. 49% sansa da su sandzaklije, 49% istocna Bosna, 2% zapravo sarajlija.
Nisu Sarajlije sigurno jer su oni zauzeti paljenjem holiday marketa.
Ma Blogo se Srbendama i Rvatinama, imaju Srbiju i Hrvatsku, mogu se odselit, ovo ovdje je bez budućnosti, selite se, kako su to lijepe zemlje, a ekonomija sve bolja.
90% tvojih komentara je ista ova rečenica
Kako je nekada bilo fino na Ilidži, a šta sad naseliše, katastrofa.
Šošoni se baš nafurali
Opet nezadovoljna fukara ...☝️
Opet Arapi i Turci sa El-Idje
Naravno, kriminal svaki dan na bh ulicama, a policija samo na sastancima prica o penzijama! Radi policijo svoj posao, pa ce bh gradjani sami od sebe da vam predloze bolje penzije