Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrubrika u crnoj hronici: Golf
A po cemu bi ti to rekao, molicu lijepo...
@YaSSaL pa po tome sto vozi toliko brzo da od dvice napravi dvosjed i to po putevima kakvi su nasi a narocito ovaj "auto-put".. i da je od papira ne bi je sigurno ovako zguzvao da je vozio propisnom brzinom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Golf ...
*ebo sudar bez Golfa
Ovi su dali negdje dobre sadake.
Hvala Bogu nije niko poginuo, kad sam vidio slike mislio sam da su svi izginuli, ali dobro je. :)
po slikama, Mercedes je jurio velikom brzinom i zabio se u golfića otraga... Nick Praskaton
Prije dvije-tri godine sam takodjer imao "situaciju" u blazuju iz pravca mostara, stotinjak metara iza petrol crpke... vozio sam kombija lijevom trakom, a desnom trakom me je prestizao autobus koji me je zakacio svojim straznjim djelom pokusavajuci se ubacit ispred mene... Lik odmah podje kao "sto se ne sklonis, znas li da je ovo autoput i sl." Ne mozes covjeka ubjedit da je to brza cesta, a ne autoput nema sanse...
Mercedes - garant Covicev HDZ Hercegovac, vjerovatno Grude, Capljina, Ljubuski...
opet tajkun satro kokuza,ništa novo
Posto vidim na ovom klixu 1% se imalo razumije, kriv je mercedes jer se zabio u golfa 2. Tako da nebitno sto vozi golf 2 ne branim ga ne volim VW kao auto al sigurno bi vozio mecku da ima pare :)
jadnik rabio ili mu razbise i ono malo golfa sto je imao, za onog sa mercedesom mi je lahko, kupit ce on sebi boljeg..
A čuj ti El-Assad-a: "prilazio sam Golfu serije 2 brzinom od nekih 110 km/h" A što to voziš 110 km/h kad je ograničenje 80 km/h??? A čuj ponovo šta El-Assad kaže (nadovezujući se na post iznad kad neko spominje da je merc vozio 180 km/h) i još se na kraju smije punih usta sa velikm D : "I ja predpostavljam da je tako bilo,jos ako se seljo tuning nije htio pomjeriti,naravno čovjek u mercu nije mogao reagovati i onda je on njega isfrez'o :D " I ko je po tebi kriv El Aassad seljo? Ovaj što vozi 180 km/h ili taj jadni vozač golfa koji vjerovatno i nije mogao na " vrijeme" primjetiti auto iza, zbog njegove prekoračene dozvoljene brzine? Ti El- Assade naginješ na retarda i nemaš pojma o vožnji i kulturi u saobraćaju. Pametnjakoviću bolje ti je da se poklopiš i šutiš nego da se kurčiš svojim neznanjem i kompleksima.
pročitao sam komentare i kolko ja vidim niko ovdje nije pomislio da je golf pokušao da pretiče pa ga je merc pokupio. Ne branim nikog ali sam taku čuo
golf, ma nije moguće
Rekao bih da su vozili normalnom brzinom, jedno 130, 140kmh.. Sreca nije pala glava..
Nekidan na toj istoj cesti gledam:cura zauzela lijevu traku iza nje audi 4 trubi, blica, skače, vrišti i ništa.Ona mrtva hladna gleda ispred sebe ja pored u desnoj čitavih 50 km na sat i kontam da je suviše malo nesreća koliko su babe (tate) kupile vozačkih dozvola.
Iskreno,niko nece da se skloni na toj cesti. Pa brate mili,ako si brzi pusticu te a ne pametovati i zauzimati lijevu traku.
papci
Danas nije dovoljno da pazis kako vozis nego moras da pazis kako drugi vozi, da ocekujes da ce se nesto ovako desiti. Samo tako mozes ostati ziv, pogotovo ako ne vozis novije auto jer ta auta imaju vise sigurnosnih opcija od starijih. I citajuci komentare vidjeh da je neko napisao u kontekstu kao ako vozis novije auto onda vrijedis vise. To je tacno, samo sto ne vrijedis ti nego tvoj zivot. Zbog toga ljudi kao ja moraju u voznji paziti da nas neki tip sa ovakvim merc-om ne pokupi jer smo bogini, a njima nista, kasko je tu. Ako imas 55 konja pa brate skloni se nek ide jaci i brzi. Posteno.