Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I molimo lijepo da dijelite tacne informacije!! Prvo nije golf neko audi i passat. Audi a6 u kanalu a passat petica od udara aktivirali se zracni jastuci. Znaci petica golf je samo na slici prolaznik.
sve na istom mjestu..jel ovo u tojsicima..pa ima li iko pameti da stavi tu jedeni radar
Nije ovo je u miljanovcima. To je puno blize kalesiji. Radi poredjenja, tojsici tuzli u tom slucaju dodju kao vogosca sarajevu. Ali je cijela ta cesta visokorizicna jer je prometna i svaka kuca ima izlaz na cestu, ista boljka svih "magistralnih" cesta u beiha.
@Kacunak 24.000 Km je to ili pokretni??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo pun gas i preko pune..
Sad i seljačine počele i audi da vozaju... malo im sto su zajahali BMW, sad se natovarili i na audi.
nije dvica al je Kalesija
"Nesreća se desila uslijed teškog sudara automobila marke Audi i Golf..." Audi je marka, Golf je model. Naucite to vec jednom
@Djlkan lol đikane
http://www.ntv.ba/saobracajna-nesreca-u-miljanovcima-2/