Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo na Balkanu i u Rusiji postoje ceste sa po dvije trake cija dva pravca nisu fizicki razdvojeni. To ogavno gofno od ceste kod Bluke se pravilo jos za vrijeme SFRJ i toliko je ogavno i gadno, da nije ni cudo sto se ovo desava. Mozes voziti 200 km/h, a pravci nisu odvojeni fizicki, zapravo ovo sve treba srusiti pa tu graditi autocestu u punom profilu. Medjutim toliko su poseljacili taj dio, ono ugodjaj Sumadija, tako da bi prosirili trebaju srusit skoro 20 km objekata uz cestu.
Dok su Bosnjani bili vecina i upravljali Blukom, Banja Luka je bila civilizacija ne samo za Sarajevo, nego u dosta stvari i za Beograd i Zagreb. Medjutim otkako su posrbljeni vlasi cige sto oni iz Hrvatske, sto ovi iz Bosne poklopili Bluku, napravili su od nje posrbljenu sumadijsko-cigansku kasabu.
Ko je učestvovao u udesu, navijači i DoDickovi?
Bakire šta ovo radiš?!!