Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na davat glupastom poturici da vozi, za njega je deva, pustinja, karavana, šator, jer muhamed pedofil u svom priručniku "kurvar" nigdje se spominje automobile.
balonjo, pustili su te opet iz podruma?
Udarila vrucina u glavu...
Jedna iz auta https://i.imgur.com/M5kJupe.jpg
Ja votaca i qhurca.
Papa Covic na aparatima ...Vatikan preuzima Medjugorje .... zarada u vatikansku kasu a ne tajkunsko sicilijansku...ehehh... vjera vjernicima ...
Pijane ustase.
na tekiji? pogresna strana.
GTA Mostar
Dovoljna je bila slika i naslov. Ništa niste napisali u tekstu vijesti osim opisa i slike i da je hitna odvezla povređene i policija uradila uviđaj. Ko, šta, koga, kako ? Nigdje veze vijest.
e hebi ga majstore... :/ haj ponovo... :3 nismo svi vidjeli kako si to uspio u sred naseljenog mjesta... :D
Izvrno ga momački