Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veceras je bas zeznuto voziti po autoputu, vidljivost 0
@Slavujtatice slab ti muž šofer?
Nama ni autoputevi ne pomažu
Šalu na stranu jadno je sjednete u dobra auta i ovo vam se desi pa nije ga spucao neko sa golf dvojkom. Smirite malo sa tim dislajkovima đe će vama duša?
E stvarno mi nisu jasne ove lude vožnje po magli kao ni na autoputu... Pa kakva su to preticanja, kakve hiće... pobogu ljudi ne živi vam se više je li???
@Bosanka1976 A ti kao znas sta se desilo ?
Ponekad mislim da je bolje imati slabe ulice gdje se MORA polahako voziti. Na svakom pravcu i dobroj ulici stalno udesi. Autoput, Nemila, Jablanica-Mostar
Sjedne te u BMW lađu od par stotina hiljada, dodate gasa ne osjetite pa poginete, a onda vam ukidaju koliko toliko sigurnu golf dvojku!
Za Bošnjak je golf 2 premija! Za bošnjaka nije autoput, jedva se snalazi na brzoj cesti!