Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma dzaba prica i sve, svaki treci vozac "opasan" izgled, jedna obrva uvjek podignuta, zuri negdje, na radiju mu odvrnuta neka ganga do daske....
Vjerujem da 90% vozaca na mobilnom ili na guzove vozackoj naprave udese...
Muka mi je od onih `super` vozaca sto prave osmice medju vozilima....hajd sto sebe ugrozava nego ugrozava i sve oko sebe..
Zene vise na telefonu ja svako jutro idem zene samo tipkaju ti kad svirnes da krene ona mase rukama psuje nije napisala do kraja.
užas
Prolazak kroz crveno-zuto i na ovoj, i na raskrsnici na Socijalnom...
U gradu su sve sami ne vozači
Srećom je ovdje podignut kameni zidić oko tramvajske stanice, a ne one INOX ogradice. Pa nek se zabijaju koliko god hoće.
Svaki treci vozac tipka, ima svega a ovdje je iznad gore Tiguan jedno 30metara udaren zadnji blatobran pa se zato ovaj poprijecio.
kako se ovaj uspio poprijeciti da mi je znati treba i ovo znati uraditi
Ključ udesa jee ponovo plan
Polahko vozite,neko vas voli i ceka..
@DanielKlose1 šmrk plana