Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IMENA, šta ih krijete
Povjesati na sred mejdana dok se ne u smrde
dajte imena, evo afannedim ide prvi i uzima pravdu u svoje ruke!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka čast policiji na relativno brzom pronalasku počinilaca, a tužilaštvu se poserem usta jer unaprijed znamo kako će ovo sve završiti. To je hrpa nesposobnjakovića i ljenivaca i tužiteljica koje jedva čekaju da idu na pauzu u šoping!!!
a sto ne pisete da su za njim otisli na kum i tamo mu na operacionom stolu pucali u glavu˙(zavrsili ga)
Žalosno, zašto je čovjek izgubio glavu, djeca ostala bez oca, zena bez muža, roditelji bez sina... Bem ti demokratiju ovo je za vješala, držati kretene u zatvoru dok ne pokrepaju tamo!
Hoce otac pucati po drugima a ne sluteci da i oni smiju uzvratiti.. Zalosno ali istinito..
DOBRO IH OBRADITE, pa javite nam ...
vratnicka bagra !
Ubijeni Vedad je bio dobar komsija, otac 2 male djece, muz, dijete 2 roditelja... Tuga ;-(( Ni kriv ni duzan ... Samo u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu ...
Ni kriv ni duzan Vedad je ranio Pezu u guzicu nakon cega ga je momak izresetao? u cemu je problem?
najsigurniji grad u evropi :)
jest, jedan je od sigurnijih
Evo upravo su me pustili iz stanice, samo da se javim.
Sudstvo i tuzilastvo je leglo mita i korupcije.
Tužilaštvo je broj 1!!! Ostali rade svoj posao kolko tolko...
jeli vedad ili kenan bajrica
smrdi na debelog Benju
Zelimo istonu za naseg Vedada !!!
Istina je da je Vedad ranio Pezu u dupe, nakon cega je izbila tuca gdje mu je Pezo izbio pistolj i sutao ga nogama nakon cega je Vedad ponovo posegao za pistoljem i Pezo povukao svoj i izresetao ga na licu mjesta. Ubistvo u samoodbrani a vi citajte sto vam AVAZ i KLIX pisu bolesni mozgovi. Zao mi je sto se to desilo na Vratniku.. srcu Sarajeva.. ali ovako nikad nece biti bolje..
100% poznata lica od ranije al policija oklijeva da i objelodani zbog svoje i bruke tužilaštva.Dobro poznata lica imaju više krivičnih djela neg godina.
mandali mati eto seljackog propuha!!! svi smomi jaki na "obaracu" treba to nalupat da se useru od batina
Svi nešto pričaju, osuđuju, a znaju samo ono što im novinari serviraju.. I po tom sude.. Zanimljivo.