Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nađite ga mrtvog, učinite uslugu državi i građanima.
Jesu li se sjetili da trebaju poslati njegove podatke na granične prelaze da čovjek ne izađe lagano iz zemlje kao mnogi prije njega!
hahahahahahahhahahahhahaahahhahahahahahahhahahaahah Ma hajte, molim Vas, hajte Vi po cvaju ..
kad im ovako bjezi psihicki bolesnik kako bi tek uhvatili nekog normalnijeg
dobro će završiti ...samo me strah da ova budala ne umisli da je rambo pa da još veči belaj ne napravi...
Stvarno je ogroman prostor gdje se mogao skriti, morat ce izaći već negdje da se snadbije hranom ili će pokušati kontaktirati poznanike.
Mogao bi se kakav film napravit na ovu temu, uz malo truda.
Mi nismi sposobni uhvatiti horoza a kamoli uvicu
Konjic je najveca opstina povrsinski po kvadratnim metrima u BIH...80% opstine je divljina i netaknita priroda tu moze.da.se krije mjesecima
Ja ne znam zasto se ti sto ubijaju uopste odustaju da imaju bilo kakvu interakciju sa zivim bicima. To samo izolirati dozivotno i samo mu davat sijeno da se hrani.