Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma u.b.i.o ga Hr.v.at! Kakve koristi ima Bos.njo od u.g.u.s.e.n.o.g Hrva.ta??Zasto bi ga u miru gus.io? U rodu vjerovatno nisu pa da ga g.u.s.i zbog zemlje :))))... Ubio ga njegov, zbog toga se ljudi obicno i gu.se, u.bij.aju itd :))).A sad ta vjerovatnoca od 14 ub.ije.nih... Ha ja... Jedan ubio svog pa krenulo po mahali da tako pali, pa se svi ugledaju :))), a mozda imaju i seo.skog (ser.ijs.kog) ub.ic.u
Mora da ga je musliman u samoobrani ubio!
Ono što turski mediji izostavljaju iz ove vijesti je da je riječ o u.b.o.jstvu povratnika u području gdje je od kraja rata u.bi.jeno 14 Hrvatskih povratnika a niti jedno od tih u.bo.js.tava nije riješeno.
Joše jedan napad turaka na hrvatske povratnike