Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U potpunosti se slažem... Kome sve dragi Bog daje djecu, čudo je ..
Neko se bori svim sredstvima da dobije dijete a drugi ostavljaju svoju djecu po parkovima i smetlistima. Koje ga je pi.cke mat.erine radjala ako nije sposobna odgajati. Ako nista, mogla je dati na usvajanje a ne bacati ga kao neko mace ili pasce :(((((
jovaj cin este za svaku osudu, ali niko te ljude ne pita kako im je u zivotu s maksumima i da li imaju da ih prehrane? nikakve pomoci ni od koga? treba se malo drzava pozabaviti i ovim a ne samo platama parlamentaraca.
Nije nego SDA mladež iz sela Salke Selmana,ovog što nam razvija federaciju bankom