Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajlije i dalje misle da je N.Travnik i Travnik jedan te isti grad....Drage sarajlije N.Travnik je nekadašnje Pucarevo
pa j..b..m mu, mora li svaki novinar biti nepismen...ako se desilo u Novom Travniku i ako je u clanku naveden Novi Travnik....onda ne moze nikako biti u naslovu Travnik. Evo sta ste vi otprilike napisali: \"Slavonski Brod: mladic iz Bosanskog Broda poginuo u Bosanskom Brodu\"
Dobro si ti moj bad,oni grijese
Nije nego je informacija dosla preko redakcije u Travniku i odnosi se na tu oblast a Novi Travnik je mjesto nesrece. U tekstu nije ni jednom spomenut Travnik nego samo Novi Travnik. Meni je bilo dovoljno jasno.
Pa sta ti nije jasno??Coek iz N.Tr popravljao lift u Travniku.Oj citaj malo
U naslovu pise Travnik. U tekstu Novi Travnik... To su dva razlicita grada!!! Ja citajuci vas portal trebam sad \"PRETPOSTAVLJATI\" da se ipak radi o Novom Travniku jer je Novi Travnik vise puta spomenut..