Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otisao je Forto da nabavi nove tramvaje,. https://faktor.ba/vijest/kome-je-hitno-forto-i-kovacevic-u-kini-konakovic-najavljuje-udar-na-bh-gas/39380
No, umjesto o zaštiti "građana kao potrošača, ali i privrednih subjekata" na hitnoj sjednici Skupštine KS, Forto će danas u Kini, gdje do 13. juna boravi zajedno sa  Amelom Kovačevićem, ministrom finansija u Vladi KS, pokušati stupiti u kontakt sa proizvođačima trolejbusa.
Njih dvojica, barem prema očekivanjima, trebali su prezentirati mjere koje Kanton Sarajevo namjerava preduzeti povodom poskupljenja gasa, kao i objasniti da li u budžetu postoje eventualne rezerve za saniranje tog udara na potrošače u Sarajevu. Ipak, ima preče od prečeg i bit će da je ekonomsko-turistička posjeta Kini Forti i Kovačeviću važnija od kućnih budžeta Sarajlija.
Kasne djeca na nargili
Taman da omladina skinu malo kila
Ma haj ljep je dan
o bih turila gagiju jedan mercedes da se gradom šepuri a tramvaj joj je san šta će jadna