Saobraćajna nesreća u Sarajevu
9
Tramvaj udario u autobus, nema povrijeđenih
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš gledam nijedan tramvaj nema zimske gume. Sramota za GRAS !
vozac tramvaja dao je sve od sebe da izbjegne nezgodu,ali mu je volan zakazao:)
sh.ebo lud zbunjenog...
kako može tramvaj udariti u atobus???? krece se svojom trasom, ne moze izbjeci...valjda autobus udario u tramvaj
Ovako to radi prava policija: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3lKwkn6JT74
haaaa suvisno komentarisati,cisto dokazano koliko im je strucan kadar koi upravlja njihovim masinam,,,ovu stoku treba tjerati na selo da cuva ovce!!!!!!Jadni narod ispasta zbog njihovih gresaka uzas uzas ....
Sutrasnji naslov u Avazu: SDA stoji iza GRAS-ovih sudara!
eto ti k*u*r*v*i*c*e imas vrlo vazna posla da obavljas uvece,vjerovatno mjeris plafone po motelskim sobama
Ma ovo lafo samo da autobus od osiguranja naplati.... HAHAHAHAHAHA, evo ja stigao iz Gacka... sssssiiiiiizzzzzzzzz
GRADONACELCICE ZAUSTAVI SKOLOVANJE U KANTONU SARAJEVO DO DALJNEG VIDIS STA SE DESAVA SVE JEL TREBA NECIJE DIJETE SUTRA DA NASTRADA DA BI SVE SE PROMJENILO!
Batoubilacki rat !!! Treba pocecati cijene karata i GRAS-u potpuni turisticki aranzman za sve korisnike. Nikada ne znate kako ce se voznja zavrsiti, ili ce vas izbosti neko nozem, ili ce se tramvaj /autobus/kombi zabiti u kolegu a ako prezivite i to, revnosne revizore koji prakticiraju nasilje na strancima, penzionerima i zenskoj poppulaciji sigurno necete izbjeci ! GRAS-ULTRAS !!!
Radi ovih budala zaustavljen je promet, nisu radili tramvaji a hiljade gradjana se smrzavalo cejajucu tramvaj na minus osam tokom dva sata.
jesu nesposobni... ili su namjerno ovo, da se kolege tramvajdzije odmore par sati...
UZESE NAM POSOOO, ADONOOO!!!
glupe sanđaklije