Saobraćajna nesreća
0
Tramvaj udario trojicu radnika GRAS-a
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupi bosanci kaze nam cirkusant e kuku
GLUPI BOSANCI
hahaha
Međed za upravljačem tramvaja...
Sto sad nema nekoga da kaze svakodnevno napadanje uposlenika Grasa.Cudi me da ovo nisu pripisali putnicima u tramvaju da su oni krivi za ovu nesrecu. Pitanje za vozaca zasto nisi pokupio onog revizora Rizvu i onog brkatog konja?
Prije nekoliko dana su neki gradjani udarali vozace GRAS-a u \"predjelu glave\", a danas ti isti vozaci hoce da pobiju svoje kolege koji popravljaju prugu. Vela havle, vela kuvetu, ovo Sarajevo je postalo gore od Chicaga.
Pa, radnici zaboravili ispraviti skretnicu!
hahahahhahahahhaha
Pa kolike plate su ovim radnicima.... bolje ce se hraniti u bolnici :-)
nadam se da jedan od povrijedjenih nije legendarni safet sejdic koji je bio svjedok na sudjenju seselju.
pa kud ne udari u revizore????:))) Radnicima zelim brz oporavak...
Vozacu ispala cigara, pa se morao saget po istu.... tako da nije vidio radnike na šinama, vec ih je pomeo sa iste. Zar nisu danas najavili one tramvaje iz Amsterdama? Ili ce cekati da uniforme stignuu pa da se pojave na šinama?
Hahahahahaha
Pa sto nije skreno u lijevo il u desno :D
a ja muflona...