Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad prelazis preko sina ko muha bez glave sta da se ocekuje? I onda kriv vozac... kazniti takvog pjesaka bez obzira na sve!
@VoIvoXC90 Papak.....nije pamet ni u selu ni u gradu.....ti bi gazio?
Ok to, al šta će tramvaj na šinama? Kazniti vozača pod hitno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo gazi. Mislim da je tramvajdzijama pun k..ovih sto prelaze gdje im se ćefne! Stoka glupa, napravljena pasarela na Stupu, ali dzaba, stoka navikla preko ceste trcati. PUU
@VoIvoXC90 Bas tako. Razumijem autobus, auto, motor, kamion,....ali tramvaj? Pa bas moras biti klocina i pol da te udari tramvaj.
@SKBiH ne moze stoka bi to isjekla zubima da kako moze da ne bi hodala pokretnim stepenicama xD
Još i shvatam kada bus ili auto udari pješaka da može biti krivica i do pješaka ali mi je nejasno da tramvaj koji ne može voziti ni ljevo ni desno već samo po šinama može udariti pješaka?! pa u šta je vozač tramvaja blejio kada nije mogao vidjeti pješaka da mu pretrčava šine i put? A tramvaji najčešće ne voze brzo kao auta i busevi pa da vozač nije mogao spaziti na vrijeme pješaka.
@DD321 vrlo vjerovatno da je ovaj stari izlatio iza tramvaja iz pravca grada tako da ga je ovaj nenadano docekao. Druga opcija vozac tramvaja proletio k'o metak na stanicz da ne bi cekao na semaforu. Vozaci u 70% slucajeva tipkaju po viberu, fejsu, jedu, sminkaju se, turpijaju nokte, cackaju nesto oko papucica, zvjeraju kroz prozore..najmanje gledaju tamo gdje najvise treba. Stari vjerovatno mislio da ima elana da preleti sine prije tramvaja i eto..neko nekog nije vidio
Zivim u tom naselju tako da svakodnevno gledam izlete i jednih i drugih, sve do jednom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tramvaj pobjegao u nepoznatom pravcu
Sve cesce se desava da tramvaj nekog zgazi. Je li se i.vozacka za trambelaj dobiva na stelu? Ojjjj drzavooo izginusmooo
Cccc stvarno treba ove tramvaje ukinuti.
Kad je dozvolio da ga tramvaj zgazi e onda samo gazi vozacu i ne zaustavljaj se kad takav dripac iskoci pred tebe, svakakvih bolesnih umova ima cuj tramvaj ga zgazio? alo bolesnici na lijecenje u Jagomir.
Prigradski mentalitet i seljadurija.Na tom mjestu je napravljen najsavremeniji potputnjak,kao apoteka je.Ali treba hodati deset metara duze,heeeej!Tu je najvise ljudi poginulo,kao kamikaze pretrcavaju tri trake i plus sine.Najzalosnije je sto je to od 10 do 70 godina.Zali Boze vozaca koji udare tu ljude pa odgovaraju zbog seljaka.
ja koliko znam ovo se nije desilo na tom mjestu nego kod energoinvesta
Trebalo bi pisati "Pješak je udario tramvaj" jer ipak su šine prostor namijenjen za kretanje tramvaja, a ne pješaka.
Gledam i po BL prelaze preko magistrale od 4 trake gdje nema ni semafor ni pjesacki. U centru prelaze dok je semafor crven. Nekidan bas gledam lika trci preko ulice dok je semafor crven, kontam ode bus frajeru ili zuri negdje, a on predje 4 trake i nastavi setati na drugoj strani. Pretrcao cisto jer mu se nije cekalo, a da ga je pokupio bus vozaca bi do kraja zivota pekla savjest sto je mozda ubio covjeka.
@VoIvoXC90 tu nisi kloc nego savjestan ucesnik u saobracaju. Drugo je kada kao u svedskoj, njemackoj, ma bilo gdje, imas podzemne prolaze ispod svake raskrsnice ili ako nemas, semafori su dovoljno pametni da mjere saobracaj, pa kada nema nikoga da ti se ukljuci zeleno svijetlo kada pritisnes dugme na banderi. Da se razumijemo i ja kao i ti prelazim u bas istim situacijama ali tu ne trebas smatrat sebe klocem ako cekas i kad nema nikoga
Boli nas tuki za Banja Lukom!
E je.. ga . Ništa dobro