Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek im je laka bosanska zemlja
Nije mi jasno samo koji je IDIOT onako isparao cestu ....kad vozite po onakvoj cesti volan vam i netreba jer gume idu kud ih zljebovi vode ...nevjerovatno je da u krivini nemozes ni 30 uci jer te izbacuje na sve strane ....cudi me da nema i vise udesa sta su uradili od one ceste .....i jos nesto ko putuje zimi veliki oprez u zljebove se nalije vode koja zamrzne pa ti onda to dodje kao da vozis po cistom ledu ..znam od prosle godine ...
Jako opasna cesta pogotovo na prvoj kisi. Sastrugani asfalt djeluje kao sina kada uletite po mokrom. Opreza nikad dosta..
"H. K. (1950.)" - Hajvan Krkan? 🤔
Nek vam je lahka zemlja...