Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta sve ljudi neće uraditi zbog hebene slike za instagram ili bilo šta.
tragedija,uzrokavana nepažnjom.nemojte isključivati komentare.ne želimo cenzuru ali i neka se vidi kakvih ima primitivaca i bezdušnika.
Eh eto baš se uslikala.
Seeeelfiiiii...Dummm
Svjet nije izgubio genijalca..
zena je inace ljekar
još jedna poruka... putovanja i slično su tu da utiču na vašu ličnost i da se odmorite..ne moraju svi znati gdje se nalazite. Nije ni pametno u osnovi da znaju, ako vam nikog nema kod kuće recimo
ne mijenja stvar, pala je s 16 a ne sa 8 metara...tuga mlada zivota
Strašno koliko ima ovakvih vijesti, i nažalost ne navode ljude na oprez... opet se tragedije ponavljaju
Alija jesi ovako planirao razvoj R BIH?
Ovo je kao kad zaj narod po kafanama, pa sve do jednom, kad ti bude zadnji put.
Nesretan slucaj kako god da se desio. Po komentarima a i po lajkovima ordedjenih komentara se vidi sta su ljudska stvorenja u dobru ili zlu.
poslovica kaze nemoj pa se neboj
Nikadaaa mi nece biti jasnooo zasto smo se rastali nas dvojee, bas nikada mi nece biti zao ovih maloumnika sad cu ja lajkam iz dragosti sto je ona skliznula i pala na moj lajk a nadam se tako svi drugi botovi koji se prodaju za lajkic😂
Popela se da ne kazem gdje, kamikaza na svakom koraku.
Face, Insta, TicT......